Blenstrup info

BLENSTRUPBY.DK

Blenstrupby.dk hjemmesidens formål er i videst muligt omfang at varetage og styrke sociale aktiviteter for Blenstrup og omegn.
Vi har derfor sammensat hjemmesiden, der skal samle Blenstrup online. Vi vil gerne give nye borgere mulighed for at søge oplysninger samt give eksisterende borgere mulighed for løbende at finde nyheder om diverse arrangementer, møder m.v.

Hjemmeside lægger ligeledes op til, at såvel byens erhverv som områdets attraktioner bliver promoveret.
Vi vil løbende udvide hjemmesiden og involvere foreninger, byer og borgere for at udvikle Blenstrupby.dk og ikke mindst Blenstrup by og omegn.

BYEN BLENSTRUP:

Blenstrup er den nordligste by i den østlige del af Rebild Kommune, og er velkendt for et aktivt foreningsliv, nogle af Nordjyllands mest engagerede og harmoniske institutioner og mange dygtige selvstændige erhvervsdrivende.

Kun 15 minutters kørsel mod syd fra Aalborg Øst ligger Blenstrup – et rigtigt godt sted at bo med trygge og hyggelige omgivelser, unik natur, højt til loftet, god plads og frisk luft.
Sydligt i byen ligger byens rekreative område, der består af Galgebakken samt et naturområde med bålhytte, spejderhytte og en festplads, hvorpå der spilles krolf og afholdes Sct.Hans fest m.m.
Blenstrup har et aktivt foreningsliv med en bred vifte af foreninger for både børn, unge og ældre. Der afholdes flere tilbagevendende årlige fester, som samler byen og skaber fællesskaber på tværs. Blenstrup er en af de få byer i Danmark, der fastholder traditionen med en majbøg hvert år pinselørdag.
Vi har dagligvarebutik, skole og daginstitution, med nok den mest kendte legeplads i hele Danmark, – nemlig Valhalla, bl.a. opbygget ved hjælp af gode frivillige kræfter, hvilket fortæller en del om Blenstrup og det fællesskab der findes her i byen, der er altid en god opbakning, når der afholdes forskellige arrangementer. Det er let at komme til Blenstrup både i egen bil men også med offentlig trafik.
I 2021 består byen af ca. 570 indbyggere.